We help universities create a better student experience.

Easier to meet people

Met de implementatie van Uni-Life hebben de studenten van onze partneruniversiteiten meer comfort en gemak ervaren bij het leggen van nieuwe contacten met andere studenten. Dit is bereikt door de beschikbaarheid en informatie over alle evenementen die plaatsvinden en ook door de "Meet-up en Community" functies.

Meer vertrouwen in het afmaken van hun studie

Veel factoren zijn van invloed op het welzijn van studenten, en eenzaamheid en depressie zijn twee van de belangrijkste redenen waarom studenten afhaken. Het is bewezen dat studenten die zich onderdeel van een gemeenschap voelen meer kans hebben om af te studerene. Studenten ervaren met Uni-Life ook minder sociale spanning tijdens hun studie.

Meer verbonden met de studentengemeenschap

Je echt onderdeel voelen van de studentengemeenschap is een zeer belangrijk factor voor je welzijn en motivatie tijdens je studentenjaren. Onze focus is om studenten dichter bij elkaar te brengen en hen de nodige tools te geven om proactiever te worden en initiatief te nemen bij het zoeken van nieuwe sociale mogelijkheden.

Gemakkelijker om te ontwikkelen

Uni-Life offers students the chance to see an overview of all the events that are taking place on campus. This way, students have the possibility to check out very diverse associations or organizations and also to find new interests and hobbies.

Benieuwd hoeveel Uni-Life jouw instelling kan bieden? Vul hieronder het aantal ingeschreven studenten aan jouw universiteit in.

Calculate
Dank je wel! Je inzending is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De impact van Uni-Life op jullie campusgemeenschap

0
students
Zullen zich meer verbonden voelen
binnen de studentengemeenschap
0
students
Will find it easier to
develop themselves personally
0
students
Zullen het makkelijker vinden
om nieuwe mensen te ontmoeten
0
students
Zullen zich zekerder voelen
over het afmaken van hun studie
* alle cijfers zijn berekend op basis van historische prestaties van Uni-Life bij onze huidige klanten
Download Demo
function setUniversityModal(data) { $.each(data, function(key, value){ $("#modalContent").append ("
"); }); }